LVI-työt

Asennukset - Korjaukset 

 

  • Kylpyhuoneiden LVI-työt putkityöt, asennukset ja kalustus

  • WC-tilojen LVI-työt istuimien, hanojen ja altaiden asennukset

  • Keittiöiden LVI-työt putkityöt ja astiapesukoneen asennukset

  • Viemäröinnit

  • Taloyhtiöiden putkityöt ja -korjaukset

  • LVI-urakointi kokonaisvaltaiset urakat

  • Teollisuuden putkityöt erikoisosaamista vaativat putkiasennukset ja -korjaukset

  • IV-työt taloyhtiöt, yritykset, teollisuuden toimijat

LVI-työt ammattitaidolla

Jermet Oy toteuttaa kattavasti LVI-urakointia sekä uudis- että remontointikohteissa. Palvelemme niin yksityistalouksia kuin teollisuusyrityksiä ja taloyhtiöitä. Hoidamme kylpyhuoneiden ja WC-tilojen putki-, asennus- ja viemäröintityöt. Tarvittaessa toteutamme myös kiinteistösi IV-työt.

 

Teemme taloyhtiöille putkityöt ja putkien korjaukset. Erikoisosaamistamme ovat teollisuuden vaativat putkityöt. Molemmille asiakasryhmille toteutamme kokonaisvaltaista LVI- urakointia ja IV-töitä.

Panostamme laadukkaaseen työskentelytapaan ja asiakaskeskeiseen palveluun. Olemme toteuttaneet useita LVI-urakkakohteita Turun talousalueelle. Kokenut ja osaava henkilökuntamme kykenee löytämään soveltuvan ratkaisun kaikenlaisiin LVI- ja taloteknisiin toteutuksiin.  Tilatessasi LVI- työt meiltä, voit varmistua siitä, että kaikki projektin työvaiheet tehdään ammattitaitoisesti. Toteutamme asennukset ja toimitamme LVI-tarvikkeet työkohteeseemme.

 

Teemme myös vikapäivystystöitä esimerkiksi hätätapauksissa, joissa putkisto tukkeutuu tai jäätyy. Putkimiehiimme saat yhteyden soittamalla puh. 0500786259.

Toimintatapamme on asiakaskeskeinen. Me pidämme asiakkaamme ajan tasalla töiden etenemisen osalta sekä kustannusten suhteen.

Olemme asiakkaan projektissa mukana suunnitteluvaiheesta toteutukseen, jolloin lopputuloksesta syntyy odotusten mukainen ja asiakas voi luottaa, että projektin kaikki vaiheet on hoidettu laadukkaita työmenetelmiä ja tuotteita käyttäen.

Luotettavuudella rakennamme pitkäaikaisia asiakassuhteita.

 

Ota yhteyttä

LVI-työt - Lämpöpumput

Jermet Oy on LVI-töihin ja lämpöpumppuasennuksiin erikoistunut yritys. Toimimme Turun talousalueella ja palvelemme yksityistalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja teollisuusasiakkaita.