Lämpöpumput

Maalämpö- Ilmalämpö - Vesi-ilmalämpö

 

Lämpöpumpuilla mukavuutta kustannustehokkaasti

Jermet Oy:n erikoisosaamisaluetta ovat myös lämpöpumppujen asennus ja myynti. Me asennamme maalämpö-, ilmalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumput kattavasti erilaisiin kohteisiin. Lämpöpumppujen asennuskohteita ovat asuinkiinteistöt, taloyhtiöt ja yritysten toimitilat, kuten myymälät ja toimistot.

 

Lämpöpumppu lisää asuin ja- työskentelytilojen oleskelumukavuutta ja säästää lämmityskustannuksissa.

Lämpöpumppuratkaisut ovat energiatehokkaita ja taloudellisia lämmitysratkaisuja, jotka sopivat kaikentyyppisiin asuin- ja toimitilakiinteistöihin, niin uudis- kuin saneerauskohteissa.

 

Lämpöpumppuja voidaan asentaa omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin tai mökkilämmitysjärjestelmäksi. Ne pitävät sisäilman lämpötilan tasaisena ja laskevat lämmityskustannuksia merkittävästi.

Lämpöpumppu

Maalämpöpumput

Maalämpö on uusiutuva ja ekologinen lämmönlähde. Sen toiminta perustuu maaperään ja vesistöihin sitoutuneen aurinkoenergian pumppaamiseen. Maalämpöpumppu voidaan integroida osaksi vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Jermet Oy hoitaa pumpun asennukset ja niihin liittyvät lämpökaivon poraukset sekä muut työt. Asiakkaana saat meiltä toimintavalmiin maalämpöratkaisun kohteeseesi.

ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput ovat tehokkaita sisäilman lämmittäjiä ja viilentäjiä. Pumppu on tehokas sisäilman kosteudenpoistaja ja ehkäisee näin myös homeen kasvua. Kun tilaa on tarpeen lämmittää, siirtää ilmalämpöpumppu lämpöenergiaa ulkoa sisäilmaan ja kun tilaan tarvitaan viilennystä, siirtää pumppu sisäilmaa ulospäin eli toimii päin vastaisella tavalla. Jermet Oy:n ammattitaitoinen henkilökunta opastaa sinua kohteeseesi parhaiten soveltuvan pumpun valinnassa.

vesi-ilmalämpöpumput

Vesi-Ilmalämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumpun toiminta perustuu lämmönsiirtämiseen ulkoilmasta veteen. Lämmitetty vesi johdetaan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Se voidaan tarpeen mukaan siirtää myös käyttövesijärjestelmään. Tällöin pumppu hoitaa kiinteistön lämmityksen ja huolehtii myös kiinteistön käyttöveden lämmityksestä. Jermet Oy toimittaa ja asentaa toimintavarmat ilma-vesilämpöpumppujärjestelmät kohteeseesi.

Ota yhteyttä

LVI-työt - Lämpöpumput

Jermet Oy on LVI-töihin ja lämpöpumppuasennuksiin erikoistunut yritys. Toimimme Turun talousalueella ja palvelemme yksityistalouksia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja teollisuusasiakkaita.